Βέρρα Βασιλειάδου

[vc_row][vc_column width=”1/3″ el_class=”tutors_landing_img”][vc_single_image image=”8902″ img_size=”full”][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_column_text css_animation=”fadeIn” el_class=”justify_text”]

Είναι απόφοιτη της ειδικής αγωγής με μεταπτυχιακό στην ειδική παιδαγωγική, ενώ από μικρή είχε αθλητικές ανησυχίες καθώς αποτέλεσε μέλος αγωνιστικού τμήματος συλλόγου ρυθμικής γυμναστικής από μικρή ηλικία και για περίπου 5 χρόνια. Παράλληλα, με το δύσκολο και απαιτητικό πρόγραμμα της ρυθμικής γυμναστικής έκανε και άλλες δραστηριότητες, όπως κολύμβηση και βόλεϊ.

Σε ηλικία 13 ετών ασχολήθηκε αποκλειστικά με τον χορό όπως σύγχρονο, hip hop και jazz, ενώ αργότερα αφοσιώθηκε στους τζαμαϊκανούς ρυθμούς του dancehall χορού. Στα 18 της πήρε την “1η θέση στο Dance Evolution – Bulgaria’s Dance Battles” ως Dancehall Master.

Από το 2016 γοητεύτηκε και επικεντρώθηκε στις τέχνες του τσίρκου και έως σήμερα ασχολείται και εξελίσσεται καθημερινά στα Aerial Hoop, Aerial Sling, Aerial Silks, Aerial Rope και Aerial Trapeze.

Έχει πάρει μέρος σε πληθώρα παραστάσεων και είναι κάτοχος του αναγνωρισμένου πτυχίου “Aerial Flow Dance & Fitness Instructor”.

Μέσα από την ρυθμική γυμναστική και τις εναέριες τέχνες αναπτύχθηκε η αγάπη της για την ευλυγισία και την ορθή εφαρμογή της, με συνέπεια την πιστοποίηση της στη μέθοδο “Stretch Your Limits” αλλά και σε αυτή της Ιδιοδεκτικής Νευρομυϊκής Διευκόλυνσης (Proprioceptive Neuromuscular Facilitation – PNF), οι οποίες είναι βασισμένες επάνω στις τελευταίες επιστημονικές έρευνες. Διαθέτει τα εξής πιστοποιητικά: “Stretch Your Limits Course”, “Stretch Your Limits – Level 2” και “P.N.F. Stretching”.

Κάτοχος διπλώματος της Ενιαίας Σχολής Προπονητών Γυμναστικής με την σφραγίδα της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας (Ε.Γ.Ο.).

Δούλεψε σε σχολές χορού στην Βουλγαρία ως χορογράφος και τα τελευταία χρόνια διαμένει και εργάζεται στην πόλη της Θεσσαλονίκης όπου διδάσκει τις εναέριες τέχνες σε μικρούς και μεγάλους.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column]

ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ

[/vc_column][/vc_row][vc_row row_content_width=”grid” content_text_aligment=”center” css=”.vc_custom_1587392986406{padding-top: 20px !important;padding-bottom: 45px !important;}”][vc_column width=”1/4″ offset=”vc_col-lg-3 vc_col-md-6″]

ΕΛΕΑΝΑ ΜΑΣΟΥΡΑ

[vc_empty_space height=”50px”][/vc_column][vc_column width=”1/4″]

Βέρρα Βασιλειάδου

[vc_empty_space height=”50px”][/vc_column][vc_column width=”1/4″]

Εύη Μπιμπίλα

[vc_empty_space height=”50px”][/vc_column][vc_column width=”1/4″]

Μαρία Δαουκοπούλου

[vc_empty_space height=”50px”][/vc_column][/vc_row][vc_row row_content_width=”grid” content_text_aligment=”center” css=”.vc_custom_1587392986406{padding-top: 20px !important;padding-bottom: 45px !important;}”][vc_column width=”1/4″ offset=”vc_col-lg-3 vc_col-md-6″]

Όλγα κουλτούκη

[vc_empty_space height=”50px”][/vc_column][/vc_row]