ΑΚΡΟΒΑΤΙΚΟΣ ΧΟΡΟΣ (Acro Dance)

Ο Ακροβατικός Χορός (Acro Dance) είναι ένας τρόπος άθλησης και ένα στυλ χορού, που συνδυάζει διάφορα είδη ενδυνάμωσης και χορού με ακροβατικά στοιχεία, μέσα από διαφορετικές κάθε φορά ασκήσεις και συνασκήσεις, παιχνίδια και αυτοσχεδιασμούς.

Οι ασκήσεις που εκτελούνται επιβάλλουν στους αθλητές την ανάγκη για δύναμη, ευκινησία, ευελιξία, ισορροπία και ακροβατικές δεξιότητες. Τα αποτελέσματα είναι θεαματικές, περίπλοκες ισορροπίες, συναρπαστικές περιστροφές ατομικά και με τους συμμαθητές. Η απαίτηση και η ευκαιρία για τους μαθητές να εκφράσουν την καλλιτεχνική τους ικανότητα και τις ατομικές τους δεξιότητες γυμναστικής κάνουν τον ακροβατικό χορό μια απόλαυση για τους θεατές και μια τεράστια αίσθηση επιτυχίας για τους καθηγητές.

Ο μαθητής συνειδητοποιεί το κάθε σημείο του σώματός του, το ορίζει ή το αφήνει τελείως ελεύθερο μέσα από τον εαυτό του. Μία ανάπτυξη κιναισθητικής ικανότητας και επιδεξιότητας. Μία ανάπτυξη αντοχής και καλής φυσικής κατάστασης. Σωστή στάση σώματος, σωστή αναπνοή, καθώς και θεατρικά, εκφραστικά στοιχεία.

εκδηλωση ενδιαφεροντοσ

Contact Form