ΒΕΡΡΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ

Είναι απόφοιτη της ειδικής αγωγής με μεταπτυχιακό στην ειδική παιδαγωγική, ενώ απο μικρή είχε αθλητικές ανησυχίες καθώς αποτέλεσαι μέλος αγωνιστικού τμήματος συλλόγου ρυθμικής γυμναστικής από μικρή ηλικία και για περίπου 5 χρόνια. Παράλληλα, με το δύσκολο και απαιτητικό πρόγραμμα της ρυθμικής γυμναστικής έκανε και άλλες δραστηριότητες, όπως κολύμβηση και βόλεϊ.

Σε ηλικία 13 ετών ασχολήθηκε αποκλειστικά με τον χορό όπως σύγχρονο, hip hop, jazz και αργότερα αφωσιώθηκε στους τζαμαίκανούς ρυθμούς του dancehall χορού. Στα 18 της πήρε την 1η θέση στο Dance Evolution – Bulgaria’s Dance Battles ως Dancehall Master.

Από το 2016 γοητεύτηκε και επικεντρώθηκε στις τέχνες του τσίρκου, και μέρχι τώρα ασχολείται και εξελίσσεται καθημερινά στα aerial hoop, aerial sling, aerial silks, aerial rope και aerial trapeze.

Έχει πάρει μέρος σε πληθώρες παραστάσεις και είναι κάτοχος του αναγνωρισμένου πτυχίου Aerial Flow Dance & Fitness Instructor.

Μέσα από την ρυθμική γυμναστική και τις εναέριες τέχνες αναπτύχθηκε η αγάπη της για την ευλυγισία και την ορθή εφαρμογή της, με συνέπεια την πιστοποίηση της στη μέθοδο “Stretch Your Limits’’ αλλά και σε αυτή της Ιδιοδεκτικής Νευρομυικής Διευκόλυνσης (proprioceptive neuromuscular facilitation- PNF), οι οποίες είναι βασισμένες επάνω στις τελευταίες επιστημονικές έρευνες. Διαθέτει τα εξής πιστιποιητικά: “Stretch Your Limits Course’’, “Stretch Your Limits- Level 2” και “P.N.F. Stretching”.

Kάτοχος διπλώματος της Ενιαίας Σχολής Προπονητών Γυμναστικής με την σφραγίδα της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας (Ε.Γ.Ο.) .

Δούλεψε σε σχολές χορού στην Βουλγαρία ως χορογράφος και τα τελευταία χρόνια μένει και εργάζεται στην πόλη της Θεσσαλονίκης όπου διδάσκει τις εναέριες τέχνες σε μικρούς και μεγάλους.